Ei van de Duivel

’t Ei van de Duivel

leestijd: 2 minuten

Niet heel lang geleden heeft Brouwerij Duvel Moortgat een belang genomen in de Amsterdamse brouwerij ’t IJ. Hierna was het slechts een kwestie van tijd voor een collaboration brew. Deze is er gekomen: ’t Ei van de Duivel.

Mijn favoriete india pale ale is de Mooie Nel IPA

IPA ook wel bekend als de india pale ale

leestijd: 3 minuten

Een van mijn favoriete biersoorten is toch wel de india pale ale of de IPA in de volksmond. Het bier kenmerkt zich door een goede bitterheid en een aromatische geur.

Het bier wordt over het algemeen met veel hop gebrouwen, waardoor het de twee eerder genoemde kenmerken heeft. Ik vind het een goed en lekker bier, dat mij aanspreekt. Hoe hoppiger hoe beter.

Spiegelau Craft Beer Tasting Kit

Spiegelau craft beer tasting kit

leestijd: 2 minuten

Een kast vol met glazen hebben en dan toch op zoek zijn naar dat ene glas om het compleet te maken. Want het drinken van craft beer is populair en daar hoor je bijpassende glazen bij te hebben. Spiegelau gaat slim mee met de trend en heeft een craft beer tasting kit op de markt gebracht.

Overzicht bierabonnementen

leestijd: 2 minuten

Door de groeiende populariteit van speciaalbier komen er meer initiatieven om de liefhebber te bedienen. Zo is er het bierabonnement, waarbij je elke maand een doos met speciaalbier ontvangt. Er is een groot aanbod van deze bierboxen en daarom heb ik deze bij elkaar gezet in dit overzicht bierabonnementen.