Home / Overige Bierzaken / Biervaneigenbodem: Lokale Nederlandse bierpakketten

Biervaneigenbodem: Lokale Nederlandse bierpakketten

Bier van eigen bodem

Er komen de afgelopen jaren steeds meer brouwerijen bij in Nederland. Veel van deze brouwerijen zijn lokale brouwerijen of huurbrouwerijen die hun eigen eigenzinnige smaken op de markt willen brengen. Dit levert vaak bijzondere en uitdagende nieuwe smaken van speciaalbieren op. Deze bieren zet Biervaneigenbodem graag op de kaart.

Wij Nederlanders houden van speciaalbier

In tegenstelling tot de grote brouwerijen, die al jaren bij het publiek bekend zijn, maken de lokale brouwerijen juist veel meer uitgesproken speciaalbieren. Deze hebben gewaagde smaakcombinaties en we zijn er bovendien dol op in Nederland.

Terwijl de pilsmarkt ieder jaar heel licht slinkt, daar maakt de speciaalbiermarkt juist ieder jaar een flinke groei door tot een paar procent per jaar! En dat is niet voor niets, de speciaalbiermarkt in Nederland heeft namelijk gigantisch veel te bieden.

Inmiddels kent Nederland ruim 700 brouwerijen en huurbrouwerijen. Iedereen kent wel een brouwerij bij hem of haar in de buurt. En de kwaliteit van het bier liegt er ook niet om. De Nederlandse brouwers zijn bovendien ook steeds vaker te vinden bij internationale bierprijzen. Denk bijvoorbeeld aan de Brussels Beer Challenge en World Beer Awards. Maar hoe begin je een reis door deze wondere wereld van de Nederlandse speciaalbieren?

Lokaal speciaalbier ontdekken

De mannen van de bierwebshop Biervaneigenbodem bieden je graag een mooie oplossing om deze beleving in huis te halen. De website is twee jaar geleden door twee broers begonnen. Ze zijn gestart met het aanbieden van speciaalbieren van enkel en alleen Nederlandse bodem.

Je kunt er voornamelijk speciaalbier pakketten en cadeaupakketten in allerlei soorten en maten bestellen. Al deze bierpakketten worden geleverd met uitgebreide informatie en beschrijvingen van de bieren en een bieropener. Ook is het mogelijk om diverse borreltoevoegingen toe te voegen.

Met alle webshops van brouwerijen, die tegenwoordig als paddenstoelen uit de grond schieten is hier sinds kort een nieuw onderdeel bijgekomen. Dit zijn de brouwerijpakketten en in dit nieuwe concept tref je een groot assortiment met diverse bierpakketten.

Deze pakketten komen van brouwerijen vanuit alle uithoeken van Nederland. Filter gemakkelijk op provincie, prijs, aantal bieren, met/zonder glas, persoonlijk bericht en nog veel meer.

Heb je jouw keuze kunnen maken? Dan stelt Biervaneigenbodem de brouwer op de hoogte. Deze zorgt er vervolgens voor dat het bierpakket veilig en snel wordt verzonden. Dus direct vanaf de brouwerij! 

Wat is een brouwerijpakket?

Een brouwerijpakket is een bierpakket dat wordt gemaakt door een specifieke brouwerij. In tegenstelling tot veel pakketten die bierwebshops maken zijn dit juist geen samengestelde bierpakketten van meerdere brouwerijen. In plaats daarvan zorgt de brouwerij zelf voor een mooie bijpassende verpakking. En daarnaast ook voor een proeverij met uiteenlopende smaken van de brouwerij.

Het mooie hiervan is er nog veel meer keuze aan speciaalbieren zijn om te proeven en dat je zo allerlei brouwerijen in Nederland kunt ontdekken. De eerste brouwerijpakketten staan inmiddels online op de bierpakketten brouwerij pagina van Biervaneigenbodem. 

Ontdek de heerlijke bieren van deze Nederlandse brouwerijen en neem je smaakpapillen mee op een reis door onze provincies. Geef een vriend een bierpakket van de brouwerij bij jou om de hoek. Of organiseer zelf een bierproeverij met bieren van een brouwerij helemaal aan de andere kant van Nederland. Geniet van lokaal speciaalbier, zo steunen we met zijn allen de Nederlandse brouwers.Geef een reactie