Home / Kortingscodes voor bier: zo pak je simpel voordeel

Kortingscodes voor bier: zo pak je simpel voordeel

Het leven is natuurlijk al duur genoeg. Een goede kortingscode kan je daarom dus geld mooi besparen. Op deze pagina vind je daarom een beknopt overzicht met kortingscodes op bier. Zo kun je op een voordelige manier genieten van dat hoppige goed!

De kortingscodes

Tot nu toe telt het overzicht hieronder nog niet zo heel veel kortingscodes, dat worden er hopelijk snel meer. Toch wil ik je deze acties niet onthouden, doe er dus in ieder geval je voordeel mee.

OmschrijvingKortingscode
Dare To Drink Different5% korting op je bestellingW7GGHG57EC
My Dear Beer25% korting op eerste maandhopblog2524
Klikken op de link kopieert tevens de code zelf

Waarom maximaal 25% korting op bier?

Enkele jaren geleden heeft de overheid besloten om een maximaal kortingspercentage op alcohol, waaronder dus bier, in te voeren. Dit betekent dat je nooit meer dan 25% korting krijgt op bier. Op deze manier is er de hoop (en verwachting) dat alcoholmisbruik wordt tegengegaan. Laat je in de winkels vooral niet foppen, tweede voor de halve prijs klinkt misschien wel mooi, maar ook dat is dus 25% korting per stuk.

Jouw kortingscode op Hopblog.nl?

Heb jij een website waar je bier of brouwspullen verkoopt, stuur me een berichtje met een kortingscode en hoe lang deze geldig is, dan kan ik hem vermelden op deze pagina. Op deze manier ontstaat er een mooi volledig overzicht.