Home / Genieten van bier / Geef gewoon eens bier: enkele cadeautips met bier!

Geef gewoon eens bier: enkele cadeautips met bier!

Enkele cadeautips die in het teken staan van bier

Soms wil je iemand iets cadeau geven, maar dan weet je het gewoon even niet meer. Waarom niet eens iets geven dat in het teken staat van bier? In deze blogpost geef ik je enkele cadeautips met bier.

Er zijn altijd momenten waarop je iemand wil verrassen. Denk aan je moeder met moederdag of bijvoorbeeld je vader met vaderdag. Maar natuurlijk ook met een verjaardag, tijdens de feestdagen of gewoon zomaar! Elk feestelijk moment is aan te grijpen om iets bierigs te geven. Maar ga je dan gelijk naar de supermarkt om daar van alles uit het schap te trekken? Er zijn namelijk genoeg andere cadeautips die in het teken staan van bier.

My Dear Beer, nieuwe bieren ontdekken

Niet zo heel lang geleden had ik een eerste kennismaking met My Dear Beer. Hierbij kun je een bierabonnement afsluiten en ontvang je vervolgens elke maand een box met daarin lekkere speciaalbieren. Het mooie is dat je zo’n box ook prima cadeau kunt geven. Ik vond zeker dat dit abonnement dat in het teken staat van bier niet in dit overzicht met cadeautips mocht ontbreken.

Biercheque om zelf iets uit te zoeken

Soms wil je de bal gewoon even bij de ander leggen. Daarom vind ik de biercheque juist heel tof. Hierbij bestel je eigenlijk een stijlvolle cadeaukaart met daarop tegoed om bier van te kopen. Vind je het bijvoorbeeld lastig om te kiezen welk bier je iemand moet geven, dan is de biercheque bij uitstek dé cadeautip van dit moment.

Geef een mooi boek over (brouwen van) bier

Nog een leuke cadeautip dat in dit geval in het teken staat van bier brouwen. Geef degene eens een mooi brouwboek! Het is altijd erg leuk om te lezen en degene steek er daarnaast ook nog eens wat van op. Het mooie is natuurlijk als het boek een opmaat is tot een nieuwe hobby. Zo kun je hopelijk zelf uiteindelijk mooie brouwsels gaan proeven.Geef een reactie