Home / Bierige mening / Dare to Drink Different

Dare to Drink Different

Dare to drink different, de shop met leuke bierpakketten

Als je als redelijke nieuwkomer een grote webshop neerzet, dan heb je mijn aandacht. Ik heb daarom de proef op de som genomen en ben eens gaan kijken naar Dare to Drink Different.

De webshop heeft alles wat het zou moeten hebben, waaronder een mooi breed en divers assortiment. Ruime keuze uit een van de bierpakketten en verder ook nog leuke biercadeaus.

In het assortiment zijn voldoende diverse brouwerijen te vinden. Nederland is goed vertegenwoordigd met ’t Uiltje, de Molen en Davo. Maar je vind er ook namen als Beavertown, Flying Dog, Stone Brewing en Brewdog.

Verder belooft de website een snelle levering. Dus als je voor 21 uur besteld, dan heb je het bier morgen al in huis. En als je genoeg uitgeeft, zeg maar zo’n 60 euro, dan betaal je geen verzendkosten. Dit zijn toch enkele details, waardoor ik zelf sneller geneigd ben om te gaan bestellen.

Bierpakketten

Ik kan me voorstellen dat het best lastig is om uit dat grote assortiment bier een goede keuze te maken. Gelukkig hebben de mensen achter Dare To Drink different vooraf al enkele bierpakketten samengesteld. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor pakketten in een bepaalde bierstijl, maar er zijn ook samenstellingen per brouwerij gemaakt.

Een ander bijkomstig voordeel is dat je het pakket kunt opschalen. De meeste pakketjes bestaan uit zes biertjes, maar je kunt ook kiezen voor 12 of 24 biertjes. Dit maakt het interessant om zelf bijvoorbeeld een bierproeverij met vrienden te organiseren.

Zelf heb ik het Nederlands Craft Beer pakket mogen ontvangen. Een mooi divers pakket met bieren van Nederlandse brouwerijen waaronder onder andere de Molen, ’t Uiltje, van Moll en Davo. Een erg leuke combinatie van verschillende bierstijlen.

Proper glassware

Ik vind het altijd wel leuk als ik een bijbehorend glas heb bij de bieren die ik drink. Maar ook als je het wat algemener wilt houden, dan is er het Dare To Drink Different bierglas. Dit is een mooi allround glas dat door de vorm geschikt is voor de meeste soorten bieren.

Je kunt trouwens ook kiezen voor proper glassware. Een mooi glas van de brouwerij, waarvan je het bier gaat drinken. Dit is ook erg leuk als je iemand bier cadeau doet, zo heeft diegene er meteen een leuk bierglas bij.

De Dare to Drink Different masterclass

Een online masterclass volgen met een zestal bieren? Dat kan. Je schaft dit pakketje vooraf aan en gaat uiteindelijk met biersommelier Rick Kempen alle biertjes proeven. Dit doe je tijdens een online proeverij. Het leuke hiervan is dat je tijdens het drinken wat meer leert over de bieren zelf.

Smaaktest

Wil je gericht op de hoogte blijven van nieuwe biertjes dan is de smaaktest een goede manier. Je wordt hierbij door een soort van vragenlijst geloodst. Hierbij maak je steeds keuzes tussen bepaalde stellingen. Enkele voorbeelden:

  • Wat vind je het leukst? Schommelen, Wip-wap of BungeeJumpen?
  • Wat is je favoriete kaas?
  • Hoe drink jij je koffie?

Op basis van de smaaktest kun je je aanmelden voor een nieuwsbrief waarbij je op de hoogte blijft van nieuwe bieren die voldoen aan jouw smaak. Ik vind dit wel erg grappig gedaan.

Kortingscode voor gratis verzending

Namens Dare To Drink Different mag ik de volgende kortingscode aanbieden: FREESHIP3.

Deze kortingscode kun je verzilveren door in de winkelwagen of de checkout de kortingscode toe te voegen. De verzending is dan gratis.

Mijn tip: bestel bij dare to drink different

Het grote assortiment en de diversiteit van de bieren maken Dare To Drink Different een interessante webshop. Naast bieren kun je trouwens ook kiezen voor bijvoorbeeld ook Hard Seltzers of Ciders.

De verpakking van de bieren is stevig en bovendien vrolijk. Zo zijn er op de doos enkele tips te vinden om de bieren goed te proeven. Een tip hiervan is start eerst met de minder zwaardere biertjes en bouw van daaruit langzaam op.

Ondanks dat je dit soort goed bedrukte dozen tegenwoordig steeds vaker ziet vind ik het nog steeds leuk om te ontvangen. Het geeft net dat beetje extra en het is gewoon mooier dan een blanco doos.Geef een reactie