Home / Overige Bierzaken / December komt eraan: geef iemand bier cadeau

December komt eraan: geef iemand bier cadeau

Geef iemand iets met bier cadeau

De ‘koude’ decembermaand is in aantocht. Met festiviteiten rondom Sinterklaas en Kerst een zeer gezellige maand. Een aantal van die momenten staat in het teken van vrijgevigheid. Maar wat moet je nu precies geven? Geef daarom eens iets met bier cadeau.

Het is elk jaar weer een terugkerende uitdaging. Wat ga je mensen cadeau doen in december. Er zijn meestal wel genoeg momenten van samenzijn. Denk bijvoorbeeld eens aan het het trekken van lootjes en het maken van surprises rond de 5 december met Sinterklaas. Of wat te denken van al die cadeaus onder de kerstboom.

Genoeg momenten dus om iemand te verrassen met een leuk cadeau. Om het je wat makkelijker te maken heb ik drie tips voor je op een rijtje gezet voor als je het echt niet meer weet. Natuurlijk gaan de tips over om iets rondom bier cadeau te geven.

1. Geef een leuk pakket met bier cadeau

Ik heb uit ervaring gemerkt dat een goed bierpakket het altijd wel goed doet. Daarom kan ik het echt aanbevelen om een bierpakket als cadeau te geven. Afhankelijk van het budget geef je dan een aantal bieren cadeau. Dit gaat overigens best goed samen met wat lekkere nootjes of een goede kaas.

Het mooiste is misschien wel om er twee bierglazen bij te doen. Dan kan degene die het ontvangt er een lekkere proeverij van maken met een eventuele partner. In het meest gunstige geval doe je misschien jezelf er een plezier mee door de tweede persoon te zijn.

2. Wat denken van een brouwpakket

Het zelf brouwen van bier zit de laatste jaren best wel in de lift. Steeds meer mensen beginnen met deze verslavende hobby. De meeste thuisbrouwers beginnen meestal met een brouwpakket. En gelukkig zijn er genoeg mooie brouwpakketten te koop vandaag de dag.

Wil je iemand iets met bier cadeau geven, dan kun je dus mooi kiezen voor een brouwpakket. Het hangt natuurlijk wel af van je budget, maar ook voor een klein bedrag kun je al iets leuks vinden.

3. Een leuk boek voor de lezende bierliefhebber

Kennis opdoen is natuurlijk altijd goed. Gelukkig is er daarom best veel geschreven over bier en het brouwen ervan. Ik heb overigens eerder al een klein overzicht gemaakt met een aantal goede brouwboeken die ik echt wel kan aanraden.

De meeste van deze boeken vertellen je meer over de geschiedenis van bier, waar het uit bestaat en hoe je het moet brouwen. Zelf blijf ik elk brouwboek lezen, want ik leer altijd wel iets nieuws. Alleen al om deze reden vind ik het daarom zo leuk om een goed boek over bier cadeau te geven.

Deze brouwboeken moet je gelezen hebben

Deze brouwboeken moet je gelezen hebben

Een cadeau met of over bier is altijd goed!

Hopelijk heb je wat aan deze tips. Ik vind het altijd tof om iets rondom het thema bier te geven. De laatste jaren is er best veel gebeurd in de bierwereld. Een van de voorbeelden is dat speciaal bier steeds populairder is geworden. Door de best extreme groei van het aantal brouwerijen is er daarom ook een echte Nederlandse biercultuur ontstaan.

Daarom is het zo leuk om continu over bier te lezen, terwijl je geniet van een mooi glas gerstenat. Een biertje dat je misschien zelf wel gebrouwen hebt.Geef een reactie