Hopblog.nl

Leer alles over het zelf brouwen van bier

Samenwerken?

Ik vind het leuk om te schrijven over het brouwen van bier en sinds een tijdje vind ik het ook leuk om te schrijven over biertjes zelf. Mocht je willen samenwerken, dan is hier zeker over te spreken.

Op welke vlakken zie ik een samenwerking mogelijk:

  • Het bezoeken van jouw brouwerij en meelopen tijdens het brouwproces.
  • Het proeven van jouw biertjes en deze beschrijven in een aparte blogpost (proefnotities).
  • Heb je een boek over bier of het brouwen van bier, dan wil ik deze met alle liefde reviewen.
  • Eventuele andere biergerelateerde samenwerkingen.

Vind je mijn blogs echt super en wil je zelf ook een dergelijk schrijfsel voor publicatie in bijvoorbeeld een magazine, krant of blog. Ook dat is mogelijk.

Ik sta eigenlijk voor elke samenwerking open, dus alles is te bespreken. Voor meer informatie neem gewoon contact op en dan komt alles goed.

Mijn voorwaarden

Ik vind het belangrijk dat publicaties dicht bij mezelf staan. Het moet dus vooral relatief hebben met het brouwen van bier of het beleven van bier. Daarom heb ik voor eventuele samenwerkingen wel wat dingen die ik belangrijk vind:

Het bezoeken van een brouwerij en hierover een post schrijven vind ik super. Echter als dit op uitnodiging is, dan kijk ik vooral naar afstand. Het kan dus zijn dat ik een onkosten vergoeding vraag voor het reizen.

Wil je me bier opsturen, dat vind ik zeker tof. Maar ik ben wel eerlijk en objectief tijdens het proeven.

Een samenwerking op het vlak van schrijven van content is zeker mogelijk. Ik vind dit zelfs leuk om te doen! Alleen ik doe dit niet gratis. De prijs is afhankelijk van het medium. Belangrijkste voorwaarde is zeker dat mijn naam (en eventueel dit blog) vermeld wordt.