Home / Bier nieuws / Steenbrugge en Brouwerij de Molen brouwen samen Choco & Letter dubbel

Steenbrugge en Brouwerij de Molen brouwen samen Choco & Letter dubbel

Steenbrugge en Brouwerij De Molen bundelen hun krachten voor een onvergetelijk bieravontuur. Speciaal voor ALDI hebben zij een bijzonder bier gecreëerd dat de smaak van chocoladeletters en bier perfect combineert.

Op zoek naar nieuwe smaken kwam Steenbrugge in contact met brouwerij De Molen, een moderne craftbeer brouwerij uit Bodegraven die bekend staat om zijn gewaagde creaties. Met de Sint als inspiratie en Steenbrugge Dubbelbruin als startpunt, zijn de meesterbrouwers erin geslaagd de smaken van twee tradities op voortreffelijke wijze te verenigen tot Choco & Letter Dubbel.

De basis van Choco & Letter Dubbel is het rijke en lichtzoete Steenbrugge Dubbelbruin, gebrouwen volgens eeuwenoude tradities. Na het vergistingsproces wordt het bier gelagerd en worden de speciale cacaonibs van de chocoladeletters aan het bier toegevoegd, waardoor een ware smaaksensatie ontstaat. Dit bijzonder bier komt volledig tot zijn recht bij pepernoten, speculaaspoppen en natuurlijk de originele ALDI chocoladeletters.

 Choco & Letter Dubbel is exclusief voor ALDI gebrouwen en is tijdelijk verkrijgbaar in alle filialen.2 reacties op “Steenbrugge en Brouwerij de Molen brouwen samen Choco & Letter dubbel”

 1. Michael avatar
  Michael

  Dit bier is zeer vol maar toch zo zacht. Erg fijne zoete smaak met een fijne afdronk. Dit is vanaf nu mijn 1e keus

  1. Andy Meerwaldt avatar
   Andy Meerwaldt

   Ik ben het daar ook helemaal mee eens!