Leer alles over het zelf brouwen van bier

Beerwulf: Online speciaalbier bestellen

geschreven door Andy Meerwaldt
De bestelling van Beerwulf is binnen

Niet heel lang geleden hoorde ik van Beerwulf. Een online webshop gespecialiseerd in speciaalbier. Met een leuk assortiment is deze online slijter ideaal om te kunnen slagen. Ik heb daarom onlangs de stoute schoenen aangetrokken en er iets besteld.

Gezien het mooie weer leek het me gepast om een BBQ-pakket te bestellen. Een eenvoudig pakket met 8 speciaalbieren. Ik ben altijd van het ontdekken van nieuwe smaken.

Beerwulf, wat is het?

Beerwulf is een initiatief dat afgelopen jaar is opgezet en zich richt op het leveren van speciaalbier. Gekeken naar het assortiment bieden ze een leuk scala aan bieren en daarnaast stellen ze pakketten samen. Hierbij onder andere een pakket voor gevorderen, IPA’s uit Nederland en het BBQ-pakket. De prijzen voor de biertjes zijn naar mijn idee gemiddeld.

Naast de speciaalbieren hebben ze een leuk blog waarin meer verteld wordt over speciaalbier en de verschillende soorten bier die er bestaan.

Mijn bestelling bij beerwulf

Zoals gezegd heb ik het BBQ-pakket besteld. Toevallig was er een actie waarbij de levering gratis was en dat heeft mij over de streep geholpen. Ik geef toe: ook al weet ik dat het een lokkertje is, zulke acties werken bij mij. Ondanks dat hemelvaart er tussen zat was de levering vrij snel. Ik heb op woensdag besteld en op de vrijdag kon ik me ontfermen over de ontvangen bieren.

Bij het pakket zat een papiertje waarop een proeverij werd voorgesteld. Op volgorde van smaak en intensiviteit waren de bieren gerangschikt. Als ik me eraan houdt en enkele vrienden zou uitnodigen dan kan ik een proeverij ideaal combineren met een BBQ. Deze toevoeging vind ik leuk.

Ten slotte

Ergens denk ik dat beerwulf kan uitgroeien tot een leuke webshop voor speciaalbier. Het online inslaan van bier zorgt voor een welkome afwisseling tussen de lokale slijterij en eventuele abonnementen.

Ik hoop dat het assortiment in de toekomst nog meer uitgebreid gaat worden, zodat ook het Nederlands craftbeer een extra podium heeft om meer aandacht bij het grote publiek te krijgen. Daarbij zou ik het persoonlijk leuk vinden als er meer pakketten bij gaan komen, zodat ik in de toekomst een extra reden heb om iets te gaan bestellen.

Wil je meer weten over beerwulf? Bezoek dan de website.


Geef een reactie